Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Szimulációs Üzemi Elsősegélynyújtó oktatás

Baleseti Szimulációs képzés 3 órában (2×90 perc) maximum 20 fő/ csoport részére


Számtalan külföldi tanulmány bizonyítja, hogy az elsősegélynyújtás elsajátításának legeredményesebb módszere a baleseti szimuláció.

A program keretében élethűen megrendezett baleseti szimulációkban kell helytállnia egy, két vagy három segélynyújtónak, miközben a többiek nézik az ellátás menetét. Képzett imitátorainkat élethű sminkkel látjuk el. Az ellátás végén oktatónk a többi résztvevő közreműködésével elemzi az ellátás menetét, majd megbeszélésre és bemutatásra kerül a tökéletes ellátás.A szimulációs képzésről:

  • Elsődleges szempontunk a mérhető eredményesség a képzések és a projektek megvalósításakor.
  • Komoly tapasztalattal rendelkező és elkötelezett szakemberek támogatják szolgáltatásunkat, oktatóink világversenyeken vesznek részt
  • Módszerünkkel nem csak az ismereteket adjuk át, hanem szimuláljuk a gyakorlatot, így biztosítjuk az ismeretek gyakorlatban való alkalmazását, defibrillátor és ambubaba használatával
  • Képzéseink során az oktatók pozitív attitűdjének köszönhetően növeljük a résztvevők önbizalmát, önbecsülését, valamint az egészségvédelmi szerepük fontosságát a vállalatnál.
  • Tevékenységünket elszántan, odaadással végezzük, abban örömünket leljük és lelkesedésünkkel másokat is "megfertőzünk".
  • Folyamatosan egyeztetünk hazai és nemzetközi egészségvédelmi szervezetekkel, külföldi beszállítóinkkal, így hozzáférünk a legújabb kutatási eredményekhez, tanulmányokhoz, mely alapja a szolgáltatásunk minőségének.
  • Intézményünk a felnőttképzési törvény alapján engedélyezett felnőttképző intézmény, mely a vonatkozó jogszabályok, a nemzetközi módszertani útmutatók, a saját tapasztalatok, a hatékonyságmérés és az ügyfél elégedettségének folyamatos feldolgozása alapján végzi tevékenységét.
  • Képzésfejlesztésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a naprakész nemzetközi kutatási eredményekre és ajánlásokra.
  • Képzéseinken a Nálatok lévő eszközök használatát is oktatjuk.


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.