Elsősegély, minden esetre a legjobb!


P
artnereink

Cégünk három divíziójának profilja miatt /az elsősegély rendszerek értékesítése, munkahelyi elsősegély oktatások, egészségfejlesztési tréningek, orvostechnikai eszközök értékesítése/ szinte a gazdaság minden szereplőjével kapcsolatba kerülünk.

Elsősegély felszereléssel az egy fős cégeknek is rendelkeznie kell, nem beszélve a nagyobb veszélyes tevékenységet folytató multinacionális cégekről. Így a sarki autószerviztől, a sport létesítményeken, a közintézményeken, a közlekedési eszközökön, a kereskedelmi egységeken át az atomerőműig széles a partnerkapcsolati hálónk. Sok olyan céget tudhatunk a partnereink között, akik már sok éve ránk bízzák az elsősegély rendszerek üzemeltetését, reméljük hogy ez elégedettségüket fejezi ki.

Csak néhány név a nagyobb partnereink közül, hátha ez segít azoknak a cégeknek, akik még nem találkoztak velünk, és gondolkoznak azon, hogy kipróbáljanak bennünket:

Alteo Energiaszolgáltató Nyrt.
Aptiv Kft.
Autoliv Kft.
Bajzsy Zsilinszky Kórház
Becton Dickinson Hungary Kft.
Chinoin Zrt.
Coloplast Hungary Kft.
Doosan Energy Solution Kft.
Eagle Ottawa Hungary Kft.

Festo-AM Kft.
Flextronics International Kft.
Fővárosi Csatornázási Művek
Győri Keksz Kft.
Hankook Tire Kft.
Hartmann Hungary Kft.
Ibiden Hungary Kft.
Kirchoff Hungária Kft.
Knorr-Bremse Kft.

Lear Corpooration Kft.
Lego Manufacturing Kft.
Magyar Suzuki Zrt.
Modine Hungária Kft.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt.
OMSZ Alapítvány
Otto Fuchs Hungary Kft.
Robert Bosch Kft.
Sealid Air Magyarország Kft.

Segura Hungária Kft.
Sematic Hungária Kft.
SK Battery Hungary Kft.
SMR Automotive Bt.
Stadler Szolnok Kft.
Tama Hungary Kft.
Thyssenkrupp Kft.
Wienerbergber Zrt.
Zoltek Zrt.

                    


Beszállítóink, gyártó partnerek:

Az első és máig legnagyobb beszállítónk, akik kizárólagosan képviselünk hazánkban a Söhngen GmbH. Söhngen partnerünknek immár 90 éve a legfontosabb küldetése, hogy képviselje világszerte a német minőséget, és hogy a professzionális elsősegély felszerelések minden munkahelyen rendelkezésre álljanak.  Söhngen elsősegély felszereléseket olyan termékek teszik elsővé a piacon, mint az aludermes kötszerek, sebtapaszok, amelyek sterilitási ideje 20 év,  a DermaCare és DermoTekt kötszerek magas nedvszívó képességükkel, a Spezial előre elkészített nyomókötések, az AirVita Protect lélegeztető maszkok, az OculavNit szemmosók. A termékeken felül az összeállított felszerelések is plusz értéket teremtenek, amelyeknek összetétele tökéletesen megfelel az adott szakma baleseti veszély szintjének, a felhasználók egyedi igényeinek. Az elsősegély szortimentből nem hiányozhatnak a Söhngen beteg szállítási eszközei, szekrényei, sürgősségi felszerelései, kimenekítő eszközei, orvosi szoba felszerelései.


         


A Söhngen márkaképviseleteként új beszállító partnerek felkutatása során evidencia volt, hogy csak olyan termékek mögé állhatunk és vállalhatjuk bevezetésüket a magyar piacra, amelyek gyártóinál a minőség szintén prioritás.
Mivel világszerte évente több, mint egy millió ember hal meg Hirtelen Szívmegállás miatt, ezért fontosnak éreztük, hogy a partnereinknél növeljük az ilyen balesetet szenvedett munkavállalók túlélési esélyeit. Ezért a világ egyik legmegbízhatóbb AED defibrillátor gyártóját kerestük meg. A Cardiac Science amerikai cég Powerheart G3 defibrillátorai a piacon az egyik legmagasabb minőséget képviselték, a NASA velük biztosította az űrutazásait is. 2016-tól a CardiAid defibrillátorok kizárólagos képviseletét látjuk el, így a partnereinknek egy kiváló minőségű, versenyképes árú terméket tudunk kínálni.


Az égési sérülés is sajnos nagyon elterjedt baleseti típus és amellett, hogy nagyon fájdalmas, maradandó sérüléseket is okozhat. Az amerikai BurnFree által gyártott teafaolajos hidrogél mind a fájdalmat csillapítja, mind a maradandó hegek kialakulását segíti megelőzni, gyorsítja a gyógyulási folyamat. Fontos, hogy ez az eszköz rendelkezésre álljon, égési baleset során azonnal tudjuk használni. Közel 20 éve használják a katonák, az mentők és az egészségügyi szakemberek szerte a világon a BurnFree-t az égési sérülések hűsítésére és csillapítására, ezzel a BurnFree vezető márkává vált az elsősegélynyújtás égésápolási területén.

A hagyományos sebtapaszok használatánál van néhány tényező, amely már sokunknak problémát okozott. Amikor elvágjuk a kezünket a zuhanyzóban és vizes a bőrfelület, nem tudjuk felragasztani a sebtapaszt. Amikor eltávolítjuk a sebtapaszt, az sokszor fájdalmas, feltépjük újra a sebet, ragasztó maradványokat kell eltávolítanunk a seb körül. Nem minden test hajlatra tudunk sebtapasz felhelyezni, nem kényelmes a viselésük egész nap. Ezekre a gondokra nyújt megoldást a Soft1 (ma ár SoftNext) sebtapasz a Snogg norvég cégtől, amelyet 1945-ben alapítottak. A SoftNext sebtapasz önmagához tapad, így akár nedves bőrfelületet is el tudunk látni. Rugalmas, felveszi a test formáját, kényelmesen lehet viselni egész nap. És amikor eltávolítjuk, akkor nem tépi fel a sebet, fájdalom mentes a levétele.Fellowes Brands egy negyedik generációs globális családi vállalkozás, innovatív megoldásokat hoz létre, amelyek átfogóan segítik a munkahelyeken az inspirációt, a funkcionalitást és a jólétet. Az AeraMax Pro légtisztítók tiszta, fertőzés mentes levegőt biztosítanak a munkahelyeken, hogy munkatársai tudjanak alkotni, képesek legyenek teljesíteni, illetve kitűnően érezzék magukat - tehát a munkakörnyezet jól prosperáljon. A korona vírus és előtte a munkaerő hiány rávilágított arra, hogy a munkavállalók megtartásakor fontosabb szempont sokszor az anyagi juttatásoknál a biztonság, kellemes, tiszta környezet.


A baleseteknél a vérzés elállítása egyik legfontosabb feladatok közé tartozik elsősegélynyújtás folyamán. Az Axiostat vérzéscsillapító kötszereit az amerikai katonáknak fejlesztették ki, hadszíntéri környezethez. A kötszerek másodpercek alatt elállítják a legerősebb vérzéseket is, amivel akár életeket menthetünk meg.
A kötszer használható a test bármelyik részén, akár nyílt sebeknél is. Különböző méretű és formájú kötszerek alkalmasak akár a szájon belül, orrban is segítségnyújtásra. Eltávolítása könnyü és fájdalom mentes, vízzel könnyen "leoldható".  Az Axiostat vérzéscsillapítók mellett rendszeresítettük a Tricol Biomedical cég Seal-On vérzéscsillapító spray termékét, amely kisebb vérzéseknél nagyon hatásos. 


A szemünk világa egyik legfontosabb az életünkben. Ezért elengedhetetlen, hogy szemmosó folyadékok, spray-k vagy állomások legyen rendszeresítve a munkahelyeinken. Akár egy idegen test kerül a szembe vagy akár maró folyadék, szemmosó brandjeink megoldást kínálnak. A Focus szemmosókkal mind a mechanikai mind a vegyi sérüléseknél ki tudjuk öblíteni a szemet, megvédve a maradandó károsódástól. A First Aid szemmosó spray azoknak ajánljuk, akik nem bírják ha a szemükbe kell önteni valamit, hanem egyszerűbbnek érzik, ha egy spray segítségével öblítik ki a szemüket.

.A külföldi partnereink mellett a Celerus saját termékinnovációt is előtérbe helyezi. A partnereink igényeit figyelembe véve fejlesztettük ki a Celerus égési kötszer családot, a Celerus alumed sebtapaszokat és a Celerus sebtapasz fali adagolót. A saját termékeknél is a fókuszban a minőség és a használhatóság áll.

Tekintse meg széles ajánlatunkat a TERMÉKEK menü pont alatt, vagy a főoldal alján keresse fel ajánlatkérő modulunkat, amely segítségével könnyen megadhatja azokat a paramétereket, amelyek alapján személyre szóló ajánlattal tudunk a rendelkezésére állni. Próbáljon ki bennünket!

Amennyiben gyártó cégként magyarországi forgalmazó partnert keres vegye fel velünk kapcsolatot.


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.