Elsősegély, minden esetre a legjobb!A Celerus Bt. 2021-ben ünnepelte alapításának 20. évfordulóját. Talán szerénytelenül elmondhatjuk, hogy az elmúlt 20 évben sikerült folyamatosan fejlődni, ennek alapja a kitartó és következetes munka, partnereink igényeinek kielégítése.


Hogy a több ezer partnerünket maradéktalanul tudjuk a jövőben is kiszolgálni, ezért cégünk kiemelten kezeli a minőségbiztosítást. Ennek több elemét is bevezettük.


Az első, hogy a beszállító partnereink kiválasztásánál szigorúan ügyelünk arra, hogy csak magas minőségű termékeket forgalmazó partnerekkel kötünk szerződést, megvizsgálva , hogy rendelkeznek-e a megfelelő tanúsítványokkal (CE, ISO stb) és megfelelne-e a magyar és nemzetközi előírásoknak, amelyek az orvostechnikai eszközök forgalmazására vonatkoznak, kiemelten az MDR új előírásainak.


A termékekért magáért a gyártóink vállalnak felelősséget, de a hozzáadott szolgalátatásért mi magunk. Hogy ennek maradéktalanul megfeleljünk ezért cégünk a Groupama Biztosítóval kötött Vagyon és Felelősség biztosítást több mint 40 millió Forint biztosítási összeggel.


Következő lépcsőfokot az ISO 9001 és 14001 szabványok bevezetése jelentette. A minőségirányítási és környezetirányítási követelmények betartását az alábbi minőség politikáink biztosítják, amelyeket cégünk munkatársai magukénak vallanak.


Az MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 tanúsítványainkat az IAF certsearch rendszerében is regisztrálták, amelyet az alábbi QR segítségével elérhetnek:
Minőségirányítási politika


Környezetirányítási politika Celerus

Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.