Elsősegély, minden esetre a legjobb!Celerus- Üzemi Elsősegélynyújtó KépzéseinkKépzési üzletágunk elsősegélynyújtó, valamint munkahelyi egészség és biztonság témákban kínál képzési programokat.

Az oktatási üzletágunkban -az elsősegély üzletághoz hasonlóan- a kompromisszumok nélküli, a magas minőséget tartjuk elfogadhatónak. Külön hangsúlyt fektetünk tanáraink kiválasztására, a programok összeállítására, valamint arra, hogy az oktatásban használt eszközök a legújabb technológiákat képviseljék.

A Celerus Bt. 2009. október 21-től akkreditált felnőttképzési intézmény. 2015 májustól a felnőttképzési törvény alapján engedélyezett felnőttképzési intézmény. Képzéseink során komplex esetmegbeszélések, helyzetgyakorlatok segítik a reakcióképesség, a helyzetfelismerő képesség és segítségnyújtás tudatosságának növelését, valamint éles helyzetben történő pontos ellátást, helytállást. Újraélesztési tematikánk a European Resuscitation Council ajánlásai alapján készült.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001898


MIÉRT VELÜNK?

 • Elsődleges szempontunk a mérhető eredményesség a képzések és a projektek megvalósításakor.
 • Komoly tapasztalattal rendelkező és elkötelezett szakemberek támogatják szolgáltatásainkat.
 • Sürgősségi ellátás területén több éves gyakorlattal rendelkező egészségügyi végzettségű elméleti és gyakorlati oktatókkal dolgozunk.
 • Módszerünkkel nem csak az ismereteket adjuk át, hanem szimuláljuk a gyakorlatot, így biztosítjuk az ismeretek gyakorlatban való alkalmazását. Az újraélesztés oktatása gyakorló defibrillátor és ambubaba használatával történik.
 • Képzéseink során az oktatók pozitív attitűdjének köszönhetően növeljük a résztvevők önbizalmát, önbecsülését, valamint az egészségvédelmi szerepük fontosságát a vállalatnál.
 • Tevékenységünket elszántan, odaadással végezzük, abban örömünket leljük és lelkesedésünkkel másokat is “megfertőzünk”.
 • Folyamatosan egyeztetünk hazai és nemzetközi egészségvédelmi szervezetekkel, külföldi beszállítóinkkal, így hozzáférünk a legújabb kutatási eredményekhez, tanulmányokhoz, mely alapja a szolgáltatásunk minőségének.
 • Intézményünk a felnőttképzési törvény alapján engedélyezett felnőttképző intézmény, mely a vonatkozó jogszabályok, a nemzetközi módszertani útmutatók, a saját tapasztalatok, a hatékonyságmérés és az ügyfél elégedettségének folyamatos feldolgozása alapján végzi tevékenységét.
 • Képzésfejlesztésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a naprakész nemzetközi kutatási eredményekre és ajánlásokra.
 • Képzéseinken az Önöknél lévő eszközök használatát is oktatjuk.
 • Képzésünk végén magyar és angol nyelvű tanúsítványt/igazolást adunk.
 • Elsődleges szempontunk a mérhető eredményesség a képzések és a projektek megvalósításakor.
KÉPZÉS NEVE

ÓRASZÁM

Alapfokú Üzemi Elsősegélynyújtó Képzés

10 óra (1 nap

Ismétlő Elsősegélynyújtó Képzés (szinten tartás és képességfejlesztés)

6 óra (1 nap)

Középfokú Üzemi Elsősegélynyújtó Képzés 22 óra

22 óra (2 nap)

Felsőfokú Üzemi Elsősegélynyújtó Képzés

30 óra (3 nap)

Újraélesztés (BLS/AED)

6 óra (1 nap)

Baleseti Szimulációs Elsősegély Oktatás

3 óra (1 nap)Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.