Elsősegély, minden esetre a legjobb!Celerus Elsősegélynyújtó Képzéseink


Képzési üzletágunk elsősegélynyújtó, valamint munkahelyi egészség és biztonság témákban kínál képzési programokat.

Az oktatási üzletágunkban -az elsősegély üzletághoz hasonlóan- a kompromisszumok nélküli, a magas minőséget tartjuk elfogadhatónak. Külön hangsúlyt fektetünk tanáraink kiválasztására, a programok összeállítására, valamint arra, hogy az oktatásban használt eszközök a legújabb technológiákat képviseljék.

A Celerus Bt. 2009. október 21-től akkreditált felnőttképzési intézmény. 2015 májustól a felnőttképzési törvény alapján engedélyezett felnőttképzési intézmény. Képzéseink során komplex esetmegbeszélések, helyzetgyakorlatok segítik a reakcióképesség, a helyzetfelismerő képesség és segítségnyújtás tudatosságának növelését, valamint éles helyzetben történő pontos ellátást, helytállást. Újraélesztési tematikánk a European Resuscitation Council ajánlásai alapján készült.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001898Aktív képzéseink:Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.