Elsősegély, minden esetre a legjobb!ZOLL delegációval sikeres bemutató a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában
2021-06-14 12:43:45
A mai napon a Zoll multinacionális cég és a Celerus bt. képviselői sikeres előadást tartottak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjában Dr. Kopcsó István dandártábornok úrnak a Magyar Honvédség Egészségügyi központ parancsnokának és orvos-szakmai team-jének.
Ezzel hivatalosan is megkezdtük a Zoll multinacionális amerikai gyártó cég termékeinek a Magyar Honvédség felé történő képviseletét. Feladatunknak tekintjük, a Magyar Honvédség a már a munkahelyi elsősegély üzletágban megszokottak szerint a legmagasabb iparági szabványok szerint gyártott termékekkel úgymint pl. a világszabadalomnak számító oxigénkoncentrátor készülékkel, (amely a hagyományos oxigénpalackokat biztonságosan helyettesítve a környezetéből kivonva 96%-os korlátlan mennyiségű oxigén előállítására képes) vagy a legzordabb környezeti körülmények között is nagy biztonsággal használható EMV+ 731 típusú lélegeztetőgépekkel történő ellátását, és ezáltal katonáink számára a legmagasabb szintű ellátási biztonság rendelkezésre állását műveleti valamint kórházi területeken.

 
Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.