Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


8.3. Medisun UV terápiás készülékek3


medisun - 30 éves innováció a bőrgyógyászatban

 

A világ vezető medisun UV-, fény- és balneofototerápiás rendszereivel a Schulze & Böhm 30 éve a bőrgyógyászok és a bőrgyógyászati ​​otthoni kezelések szállító partnere. A kiterjedt termékkínálat a kompakt medisun psori fésűtől a medisun 250 részleges besugárzó készülékeken át a kifinomult, teljes testű, számítógépes vezérlésű terápiás rendszerekig terjed. Ide tartoznak különösen a medisun 2800 Innovation és a medisun 6311 ISO UV kabinok. Az UVA1 ágyas medisun XENIA innovatív energiatakarékos technológiával világszerte egyedülálló. Számos bőrbetegség, például pikkelysömör, neurodermatitis, vitiligo, fehér bőrrák, aktinikus keratózisok, scleroderma és más autoimmun betegségek ma már sikeresen kezelhetők medisun terápiás rendszerekkel. Minden eszköz saját fejlesztésünkből származik, és Brühli gyárunkban "Németországban gyártják". A Medisun termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és orvosi tanúsítással rendelkeznek.

 

A medisun terápiás rendszerek és a hálózatba kapcsolható medisoft terápia menedzsment rendszerek szoftvereit tapasztalt mérnökeink fejlesztették ki, és távoli karbantartással frissítik. A medisun termékek világszerte ismertek az optimális kezelési sikerről, az egyszerű kezelésről, a tartós minőségről és az alacsony árakról.

 

 

A házon belüli ügyfélszolgálatunk mellett képzett szervizpartnereink számos országban is elérhetőek.

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

8.3.1. Kabinok, ágyak
Tovább a termékekhez...
8.3.2. UV terápiás egyéb készülékek
Tovább a termékekhez...
8.3.3. UV terápia Kéz- és láb-, fejbőr kezelés
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.