Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


8.1. Brymill termékek

 

Brymill a világ vezető folyékony nitrogénes, kézi, cryosebészeti eszköz gyártója, amely különböző bőrsérülések kezelésére alkalmas. Brymill készülékhez a fejek, szondák és kiegészítők széles skáláját biztosítjuk.

Készülékek 500 ml, 300 ml és 150 ml változatokban rendelhetőek, amelyekkel kontrollált folyékony nitrogénes kezeléseket végezhetünk

Amerikában a bőrgyógyászok 85%-e használja a Brymill-t cryoterápiás kezeléseknél.

A különböző fejeknek köszönhetően a Brymill a kezelések széles spektrumát teszi lehetővé, biztonságosan, hatékonyan és precízen.

  • Adagolója maximális kontrollt biztosít, akár balkezessé is tehető.
  • A szabadalmaztatott Autovent biztonsági rendszer, a kupak letekerésekor a belső nyomást fokozatosan engedi ki. Az áramvonalas szelep állandó és pontos fagyasztást tesz lehetővé.
  • Rozsdamentes acél extra stabilitást nyújt, hosszú élettartalommal.

 

A Brymill létrehozta az ipari szabványt a kézi folyékony nitrogén kriosebészeti és kriospray termékek számára, beleértve a Cry-Ac® és Cry-Ac®-3 készülékeinket. Ellingtoni CT-központunkban olyan berendezéseket gyártunk, amelyeket a világ orvosai, ápolónők, orvos-asszisztensek és állatorvosok használnak.

 

Miért válassza a Brymill-et?

 

A Brymill kiváló termékminősége, valamint a példaértékű ügyfélszolgálat és támogatás iránti elkötelezettségünk megbízható partnerré tesz bennünket az ápolók, orvosok és forgalmazók között szerte a világon.

 

Családi tulajdonban lévő, Connecticut-i székhelyű vállalat vagyunk, amely közel 50 éven át élvonalbeli technológiát szállított.

 

A Brymill kriogén rendszerek ipari standardet határoznak meg

  • Világvezető 1966 óta a kézi kriosebészeti berendezések tervezésében és gyártásában.
  • Az amerikai bőrgyógyászok első választása (85%) egy nemrégiben készült felmérésben.
  • Kriosebészeti fejek, szondák és kiegészítők legnagyobb választékát kínálja, lehetővé téve az orvosok számára, hogy a különböző bőrelváltozásokat nagyobb kontrollal és pontossággal kezeljék.
  • A kiváló minőség, a megbízhatóság és a tartósság, a készülék sok éven át precíz teljesítményt nyújt.
  • Hároméves garancia minden Brymill Cry-Ac® készülékre.

 

Brymill betartja az összes megfelelő Szövetségi Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) és a nemzetközi szabályozási követelményeket, elkötelezettségünk részeként, hogy magas színvonalú, biztonságos termékeket állítsunk elő ápoló orvosok, orvosok és betegeik számára. Tanúsítványaink mindig aktívak maradnak.

 

ISO-9001-2015-Tanúsítvány-US15-842245

Irányelv-93-42-eec-tanúsítvány-US96-8856

ISO-13485-2016-US96-8856

 

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

8.1.1. Brymill fagyasztó készülékek
Tovább a termékekhez...
8.1.2. Fejek, kiegészítők
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.