Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


7. Légtisztító berendezések


MIÉRT FONTOS A MUNKAHELYEKEN (is) A TISZTA LEVEGŐ?


A mai világban a munkahelyünkön sokszor annyi időt töltünk, mint otthonainkban. Sok betegség levegőben terjed, de az egészségügyi és a pandémiás helyzetektől eltekintve is fontos, hogy itt tiszta levegőt szívhassunk be. A tiszta levegő segíti a munkatársakat, hogy hatékonyan tudjanak dolgozni, kreatívak legyenek, megfelelő teljesítményeket érjenek el, hogy egészségesebbek legyenek és nem utolsó sorban, hogy jól érezzék magukat.

Kutatások szerint egy ember átlagosan 1800 liter levegőt szív be naponta. A napi tevékenységünk során az időnk 90%-át beltéren töltjük el, ebből 9 órát közösségi helyeken. A munkahelyeken a levegő 2-5-ször szennyezettebb mint a szabadban. Ez a statisztikák is a tiszta levegő kiemelt kezelését helyezik előtérbe.

A levegő tisztaságának az eléréséhez az alábbi anyagok szűrése fontos:

 • Vírusok, baktériumok
 • Allergének
 • Kellemetlen szagok
 • Illékony vegyületek
 • Szennyeződések: por, olaj, gáz

Ezért fontos, hogy megfelelő levegőztető, és légszűrő rendszerek legyenek telepítve a munkakörnyezetünkben. Ezek a beruházások az alábbi kockázatok, káros hatások kivédésével járó költségmegtakarításokból gazdaságosan fedezhetőek:

 • Egészségügyi kockázat
  A levegőben terjedő betegségek megbetegedésekhez vezethetnek. A nem egészséges ember teljesítménye romlik, döntési ítélőképessége csökken. Az elmaradó teljesítmény bevétel kiesést, a pótlásuk plusz költségeket jelenthet.
 • Tisztább környezet
  Tisztább környezet, pormentesség, friss illat a partnereink elismerését és megbecsülését váltja ki. Munkavállalóink jobb közérzete elégedettségükhöz, hűségükhöz növekedését is eredményezheti. A mai szakember hiányos időkben ezek is olyan tényező váltak, amelyek befolyásolják a cégüknél meglevő fluktuáció szintjét.

 • Szagmentes környezet
  Mellékhelységeknél, orvosi rendelőkben, éttermekben és üzemi területen a kellemetlen szagok negatív hatása releváns.

 • Biztonságérzet
  A légtisztító készülékek alkalmazása növeli mind a munkavállalóink, mind a partnereink, vendégeink, pácienseink biztonságérzetét. A szükségleteink listáján ez kiemelt helyen szerepel mindenkinél.

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

7.1. AeraMax Pro légtisztítók
Tovább a termékekhez...
7.2. SafeAir légszűrők plazma szűrővel
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.