Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


6.2. Cardiac Science defibrillátorok


A CARDIAC SCIENCE AED készülék A MEGOLDÁSOK az Ön igényeire

 

A Cardiac Science tervezi, gyártja és forgalmazza a Powerheart® automatizált külső defibrillátorokat (AED) és a kapcsolódó szolgáltatásokat.


A Cardiac Science meghosszabbítja az életet azáltal, hogy a lakosság és az egészségügyi szakemberek számára életmentő eszközöket biztosít. Elkötelezettek vagyunk a hirtelen szívmegállás (SCA) és az életmentő defibrilláció közötti felesleges késések kiküszöbölése iránt, biztosítva az automatizált külső defibrillátorok (AED) hozzáférhetőségét és egyszerű használatát. Innovatív, szabadalmaztatott Powerheart® AED-jeink az élet minden területén segítséget nyújtanak az SCA áldozatainak.


Akár kormányzati, katonai, vállalati vagy iskolai környezetben dolgozik, az AED eszközeit és szolgáltatásait egyedi igényeihez kell igazítani. A Cardiac Science már a kezdetektől fogva sikeresen kiszolgálta a piacok számát azáltal, hogy szorosan együttműködik partnereinkkel az Ön iparágának megfelelő megoldások biztosítása érdekében.

 

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

6.2.1. Powerheart G5 defibrillátorok
Tovább a termékekhez...
6.2.2. Powerheart G5 és G3 kiegészítők, alkatrészek
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.