Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


6.1. CardiAid defibrillátorok

POSSIBLE FOR EVERYBODY – EVERYWHERE!

 

A CardiAid defibrillátorok úgy lettek kialakítva, hogy mindenki számára lehetővé tegyék az életmentő defibrillációt - könnyen elérhetően!

A CardiAid automatizált külső defibrillátort (AED) kifejezetten nyilvános használatra tervezték, hogy életmentő defibrillációt biztosítson a kritikus első percekben, amíg a professzionális ellátás rendelkezésre nem áll.

 • A CardiAid AED-et bármely elsősegélynyújtó használhatja a hirtelen szívmegállás áldozatának megmentésére. Világos verbális és vizuális utasításokkal segíti a felhasználót az egész folyamat során, beleértve a CPR segítséget metronomikus jelekkel a maximális hatékonyság érdekében.
 • A CardiAid AED használata teljesen biztonságos. Az sokkot csak akkor lehet leadni, ha azt a készülék szükség szerint jelzi.
 • Vezérlő algoritmusával és áramalapú kétfázisú defibrillációs technológiájával biztosítja a leghatékonyabb kezelést.
 • A CardiAid AED megfelel az ILCOR 2015 ERC újraélesztési irányelveinek.
 • A CardiAid AED egy innovatív életmentő eszköz, amely kritikus elemként szolgál a nyilvános AED programok, iskolák, sportközpontok, munkavédelmi gyakorlatok, vészhelyzeti reagálási csapatok és tengerbiztonsági megoldások számára. Ez olyan szakemberek igényeit is kielégíti, mint a sürgősségi orvosi szolgálatok (EMS) személyzete, az orvosok és a fogorvosok; akinek szakmája szükségessé teszi az AED használatát.

 

THE NEW

GENERATION

CARDIAID

 

A CardiAid két új AED-t fejlesztett ki:

Félautomata CardiAid CT0207RS és teljesen automatikus CardiAid CT0207RF; kiváló funkciókkal és lenyűgöző továbbfejlesztett részletekkel. Még egy lépés a tökéletesség felé ...

 

 • Gyermekeknek terápia gyermekelektródákkal.
 • A gyermek üzemmód automatikus felismerése speciális elektródák csatlakoztatása esetén.
 • Pontos EKG-detektáló algoritmus nagy érzékenységgel és specifitással.
 • Áramalapú defibrillációs technológia a leghatékonyabb kezelés érdekében.
 • Továbbfejlesztett illusztrációk és szóbeli utasítások.
 • Több esemény rögzítése akár 3 órán keresztül.
 • Több mint 20 nyelvi lehetőség.
 • Könnyen adaptálható az újraélesztési irányelvek jövőbeli változásaihoz konfigurálható funkciókkal, mint például hangutasítások, CPR-időtartam, CPR-sorrend (30: 2 vagy csak tömörítés); és a mellkas összenyomási gyakorisága (100-120 ütés / perc).
 • CardiLink távfelügyeletre előkészítve, így valós idejű önteszt eredményeket küldhet.
 • Új generációs CardiAid Monitor 2 műszaki szolgáltató szoftver, amely teljes megoldást kínál minden igényre: konfigurálás, karbantartás, hibaelhárítás, eseményadatok figyelése

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

6.1.1. Defibrillátorok
Tovább a termékekhez...
6.1.2. Kiegészítők, alkatrészek
Tovább a termékekhez...
6.1.3. AED távfelügyeleti rendszer
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.