Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


5.1. Orvosi hátizsákok


Az orvosi hátizsákok hasznos alternatívái és kiegészítői lehetnek a bevált elsősegély-felszereléseknek.

A SÖHNGEN® orvosi hátizsákok a modern új fejlesztések sorozata, amely gyorsan megtalálta a helyét a nemzetközi piacon. Sok extra zseb belül és kívül, és még mindig könnyen áttekinthető és kényelemes a használata. Az orvosi táskák különböző kivitelben, különböző anyagokból készülnek. Az orvosi táskák akkor ajánlottak, ha nemcsak helyhez kötött elsősegély vagy orvosi ellátás a feladat, hanem mobil, utazó embercsoportot kell biztosítani.

A Rück-Zuck orvosi táskák előnyös modellek, mert különösen alkalmasak kültéri használatra. Bármilyen időjárás esetén a kezelés problémamentes, és a nagyon jól használható. A tartalom mindig védett és használatra kész.

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

5.1.1. Orvosi basic és eü. hátizsákok
Tovább a termékekhez...
5.1.2. OCTETT orvosi hátizsákok
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.