Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


4.2. Celerus égési termékek

 

Celerus Bt. és a Roosin 2014 kezdődő együttműködésének gyümölcse a Celerus saját márkás égési termékcsaládja. Roosin 1996 óta gyártója a vérzéscsillapító, égési, hidrogéles speciális kötszereknek. Közösen olyan termékszortimentet alakítottunk ki, amely kielégíti ipari partnereink igényeit, biztonságot nyújt a különböző égési sérülések esetén, költséghatékonyabb megoldást jelent a megfelelő eszközök beszerzésénél.


Az égés az egyik legfájdalmasabb, súlyosabb esetekben pedig a legtöbb traumával, áttéttel járó sérülési fajta. Égési sérülés esetén nem csak a bőrfelszín ég meg, de mivel a fehérje kiváló hővezető, nem megfelelő ellátás esetén az érzékeny bőrfelszín alatti belső szövetek is károsító hőhatásnak vannak kitéve, akár órákon keresztül.  A CELERUS hidrogéles égési kötszer és gél egyik nagy előnye, hogy az égett felületre kerülve azonnal hűtik az égett szöveteket és minimalizálják az égési sérülést!

Azonnal csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és hőt von el!

 

A CELERUS égési termékcsalád minden típusú égési sérülésre alkalmazható:

 • Napozás során szerzett égés
 • Szolárium okozta leégés
 • Forró gőz okozta égési sérülés
 • Fűtőtest által okozott égési sérülés
 • Savakkal, lúgokkal való érintkezés során
 • kialakuló vegyi égés
 • Elektromos égés
 • Tűz okozta égési sérülések

 

Hogyan fejti ki hatását a CELERUS égési kötszer és gél?

 • A felületre kerülve azonnal hőt von el, ezzel megakadályozva a hőhatás tovább terjedését a mélyebben fekvő, érzékeny szövetek felé. A gél speciális összetevőjének köszönhetően magasabb hőfokon sem veszti el viszkozitását, így kiválóan elvezeti a hőt.
 • A gyógynövény adalékanyagoknak köszönhetően, melyek nem tartalmaznak lidocaint és benzocaint, kizárva az allergiás reakciókat, a fájdalomérzet nagy mértékben lecsökken!
 • A gél megakadályozza a baktériumok elszaporodását, lecsökkentve ezzel a fertőzés kialakulását!
 • A speciális nyitott cellás kötszer hatékonyan lefedi a sebet, elasztikus kiképzése pedig tökéletesen követi a seb duzzadását, illetve a hajlatok vonalait, mozgását, szemben hasonló égési kötszerekkel!
 • A CELERUS kötszer óriási nedvszívó képességgel rendelkezik, emiatt lehetséges a hosszantartó hűtő hatás! A nagy mennyiségű gél közvetlenül az égett felületre kerül, így biztosítva az azonnali fájdalomcsillapítást, az égési sérülés súlyosságának csökkentését és a fertőzés megakadályozását.
 • A kötszerek rendkívüli előnye, hogy nem ragadnak a sebbe, vízben oldódnak, így könnyen eltávolíthatóak!

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

4.2.1. Égési gélek
Tovább a termékekhez...
4.2.2. Égési kötszerek
Tovább a termékekhez...
4.2.3. Égési takarók
Tovább a termékekhez...
4.2.4. Égési készletek
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.