Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


4.1. BurnFree égési termékek


BurnFree Global – a SafeGuard Medical csoport tagja

 

Közel 20 éve használják a katonák, az mentők és az egészségügyi szakemberek szerte a világon a BurnFree-t az égési sérülések hűsítésére és csillapítására, ezzel a BurnFree vezető márkává vált az elsősegélynyújtás égésápolási területén. Az standardeknek megfelelően a BurnFree azonnal enyhíti az égési fájdalmat, és hűtési hatása révén minimalizálja az égési sérülések mélységét.


A BurnFree 1994 óta a világ legfejlettebb technológiáját kínálja az égési sérülések elsősegély ellátásában. A BurnFree megoldja az égési sérülések minden típusának azonnali elsősegély-igényét a fájdalom enyhítésével, a hő gyors eltávolításával és az égési sérülések hűtésével.


A BurnFree termékek több mint 70 országban találhatók és több mint 100 millió terméket értékesítettek.


BurnFree – A megoldás

A BurnFree gél kényelmes, egyszerű megoldása a biztonságos és a gyógyszermentes fájdalomcsillapításra. A hűtési folyamat limitálja az égés súlyossági fokozatát, és segít a sérültnek, hogy gyorsan visszatérjen az égési sérülés előtti tevékenyéségéhez.

Vízalapú és olajmentes. Az olaj alapú elsősegély krémek csapdába ejtik a hőt az égési sérülésnél, így hagyják, hogy az égés további károsodást okozzon.

Az már régóta ismert, hogy a korai hűtése az égési sérülésnek fájdalmat csillapít, megállítja az égés roncsoló hatását, redukálja a folyadék veszteséget és csökkenti a sérülés mélységét.


A BurnFree megállítja az égés folyamatot egy lépésben. A fájdalom csillapítva, a folyadékveszteség redukálva, és az égés roncsoló hatását leállítva.

 

A BurnFree magas viszkozitású, így hatékonyan elfedi és rajta marad az égési sérülésen, a vízzel ellentétben.

A BurnFree 95%-ban vízbázisú és 100%-ban vízben oldódó, ami azt jelenti, hogy teljesen leöblíthető az égési sebről, amikor bármilyen további vizsgálat vagy kezelés szükséges.

A BurnFree orvosi minőségű párolgás-elleni, sűrítő és konzerváló hatóanyagokat tartalmaz, hogy a gél viszkozitása és hatékonysága magas legyen

Nem tartalmaz lidokaint, ami allergiás reakciókat válthatna ki, nem tartalmaz parabéneket, nem tartalmazza azokat az olajokat, amelyek megtalálhatóak az elsősegély krémekben.


Előnyei:

  • Elosztja a hőt az érintett felületen
  • Nedvesen tartja a bőrt
  • Elfedi az égési felületet, megelőzve a felülfertőződést, szennyeződések bejutását, így azonnal megkezdődhet a gyógyulási folyamat.
  • Nem párolog, hűtést pedig az által éri el, hogy átvezeti a hőt a gél rendszerébe.
  • Mobil, könnyű használni, teljesen feloldódik vízben.
  • Megfelel a ANSI víz alapú égési kezelés sztenderdjének.

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

4.1.1. Égési gélek
Tovább a termékekhez...
4.1.2. Égési kötszerek
Tovább a termékekhez...
4.1.3. Égési takarók
Tovább a termékekhez...
4.1.4. Égési készletek
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.