Elsősegély, minden esetre a legjobb!

Termékek
Az i betűre kattintva Termékcsoportról olvashat bővebb információt


1.2. Elsősegély kötszerek

 

Kötszereink minősége a Söhngen német gyártónk maximalizmusát tükrözik. A Söhngen kötszerei 20 éves sterilitási idejükkel kiemelkednek a kötszerek piacán. Az általuk létrehozott színkód rendszer segítséget ad az elsősegélynyújtónak, hogy időkéslekedés nélkül tudjon megfelelő kötszert választani. Az aluderm®, DermaCare, DERMOTEKT és BambuCare kötszerek különböző felhasználás előnyöket nyújtanak. A gyorskötözők, kötözőkendők, pólyák és speciális kötözők segítenek a sebek professzionális ellátásánál.

 

Söhngen színkódrendszer

aluderm® - KÉK színkód - A MEGNYUGTATÓ SEBKEZELÉS

Az aluderm kötszerek az akut és elsődleges sürgősségi sebellátásban használatosak. Az alumíniumos

sebpárnának és a légáteresztő tulajdonságának köszönhetően nem ragadnak a sebbe, elősegítik és gyorsítják a sebek gyógyulását. Nagy nedvszívó képességüknek köszönhetően a sebfelületet szárazon tartják (1400g/m2).

Az aluderm komplex sebkötöző termékként használható a kisebb sérülésektől kezdve akár az égési sérülésekre, fekélyekre, felfekvésre. Nem okoz irritációt, élettanilag biztonságos és kémiai kötőanyagoktól mentes. Lejárati ideje 20 év.

 

DermaCare® - SÁRGA színkód - A GONDOSKODÓ SEBKEZELÉS

Az elsődleges sebkezelés után a még váladékozó sebek ellátásánál ajánljuk a DermaCare kötszereket,

amelyeknek a nedvszívó képessége 2 000 g / m2. Viszkóz és mindkét oldala használható. Légáteresztő, nem okoz allergiás reakciókat, élettanilag biztonságos, mentes a kémiai kötőanyagoktól. Lejárati ideje 20 év.

 

DERMOTEKT® - PIROS színkód

A DIN 13152 minimális előírásának a követelményeit meghaladva nedvszívó képessége 1000g/m2. Ezeket a kötszereket a már nem vérző és váladékozó sebek ellátására ajánljuk. EO-sterilizált, légáteresztő, kémiai kötőanyagoktól mentes, 20 éves lejárati idővel.

 

BambuCare® - SZÜRKE színkód - KÖRNYEZETBARÁT KÖTSZER

BambuCare® alkalmazható minden típusú bőrfelszíni sérülésre, nagyon váladékozó sebekre, és kiváló

a sebek alapellátására. Ennek a természetes kötszernek a minősége a középső rétegben elhelyezkedő bambusz szövetben rejlik. Magas nedvszívó képességgel bír, ennek köszönhetően és légáteresztő egyben. A sebbel érintkező felszín puha, nem ragad a sebbe, így a kötszer cseréje betegbarát.

 

NARANCSSÁRGA színkód

Speciális nyomókötés. A tökéletes nyomókötés minden erős vérzésű sebre, az artériás vérzéseket gyorsan és biztosan lecsillapítja.

 

ZÖLD színkód

Ezek a termékek a kötszerek, mull-lapok és végtagok rögzítésére szolgálnak.

 

Kevesebb...

Tovább olvasom

További kategóriák a csoporton belül

1.2.1. Mull lapok
Tovább a termékekhez...
1.2.2. Kötözőkendők
Tovább a termékekhez...
1.2.3. Gyorskötözők
Tovább a termékekhez...
1.2.4. Öntapadós gyorskötözők
Tovább a termékekhez...
1.2.5. Speciális kötszerek
Tovább a termékekhez...
1.2.6. Pólyák
Tovább a termékekhez...


Kérje cégére szabott ajánlatunkat a teljes elsősegély rendszer megtervezésére.
Előre elkészített kérdőívünk segítségével néhány perc alatt megadhatja az alapinformációkat, amelyek szükségesek az ajánlat elkészítéséhez vagy keressen minket telefonon.

Kérje ajánlatunkatCopyright © Celerus Bt., 2021
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Celerus Bt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A Celerus Bt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. Stock fotók forrásai: stock.adobe.com, shutterstock.com, dreamstime.com.

Fel
A böngészési élmény fokozásáért ez a weboldal sütiket (Cookie) használ. További információ.