Jelenleg üres a bevásárlókosarad.    Kosár
WebáruházFeltételekJogi nyilatkozatSzállítási infóFizetési infó

Termékeink

Elsősegély-felszerelés összeállítás Elsősegély-felszerelések Gyermek elsősegély-felszerelések Iskola-óvodai elsősegély Háztartás és hobbi Aluderm kötszerek Égési kötszerek Egyéb kötszerek Munkavédelmi eszközök Orvosi eszközök Sürgősségi felszerelések Otthoni betegápolás Oktatás Filmek

GyorskeresésSpeciális keresés

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák
Szállítási infó

 

I.  Szállítási feltételek

  1. A szállítási határidő, amennyiben nem született más megállapodás, a megrendelés beérkeztétől számított 2 hét. A Celerus Bt. fenntartja magának a jogot, hogy  6 hétnél tovább tartó szállítási késedelme esetén, amely késedelem nem a Celerus Bt. hibájából fakad, a szállítástól visszalépjen.Ebben az esetben a Celerus Bt. azonnal értesíti a megrendelőt és az addigi esetleges részfizetéseket, visszafizeti.

II. A megrendelő felelősségvállalása

  1. A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.
  2. A megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. A megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Celerus Bt. számára.

III. Visszalépés a vásárlástól

  1. A megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történő átadása) előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével kell a Celerus Bt.  2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. címére vagy a Kapcsolat oldalon feltüntett fax-számra eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt Szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendő a feladást követő munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelő az elállás elküldését hitelt érdemlően igazolni tudja. Az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól (17/1999 [II.5] kormányrendelet). Ebben az esetben a Celerus Bt. köteles a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríteni. A visszalépés költségei a vevőt terhelik.
  2. A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében Szállító fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak Szállítónak.


IV. Szállítási díj

  1. 30000,- nettó Huf alatt a szállítás díja 1950,-Huf áfa. 30000,- Huf felett a szállítás ingyenes.
szállinfo
 

Minden jog fenntartva ©2007 www.celerus.hu