Jelenleg üres a bevásárlókosarad.    Kosár
WebáruházFeltételekJogi nyilatkozatSzállítási infóFizetési infó

Termékeink

Elsősegély-felszerelés összeállítás Elsősegély-felszerelések Gyermek elsősegély-felszerelések Iskola-óvodai elsősegély Háztartás és hobbi Aluderm kötszerek Égési kötszerek Egyéb kötszerek Munkavédelmi eszközök Orvosi eszközök Sürgősségi felszerelések Otthoni betegápolás Oktatás Filmek

GyorskeresésSpeciális keresés

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák
Általános Szerződési Feltételek

 

I. A szerződés érvényessége

 1. Az alábbi feltételek a Celerus Bt. (2022 Tahi, Villám köz 3.) későbbiekben Celerus Bt., és a megrendelő között érvényesek. Az általános szerződési feltételektől eltérni, csak írásban egyedi megállapodások alapján kötött szerződés keretében lehet. Az általános szerződési feltételek, minden jelenlegi, és a jövőben létrejövő üzleti kapcsolatunkra vonatkozik. Az ASZF feltételei az Ön megrendelése a Celerus Bt. által történő elfogadáskor lépnek életbe. A Celerus Bt. webáruházában jogi és nem jogi személyek, vállalatok intézmények, egyesületek, iskolák és magánszemélyek is vásárolhatnak.
 2. Amennyiben Ön megrendelést juttat el a Celerus Bt.-nek elektronikus formában, a webáruház felületén faxon, vagy levélben, úgy Ön automatikusan elfogadja az ÁSZF-et.
 3. A megrendelés teljesítése minden esetben az ÁSZF-ben megadott feltételek szerint  a Celerus Bt. listaárai és szállítási feltételei szerint történik, kivéve, az egyedi- írásban- rögzített megállapodásokat.
 4. Az ÁSZF-ben bekövetkező változásokat minden esetben írásban közöljük partnereinkkel. Amennyiben az ÁSZF-ben bekövetkezett változás kézhezvétele után 1 hónapig nem jelez vissza, úgy a változtatást az Önök részéről is elfogadottnak tekintjük. II.                   
     II. Szerződéskötés
 1. Ajánlataink nem kötelező jellegűek. A műszaki megoldások, úgymint a termék színe ,formája változásának jogát fenntartjuk. A honlapunkon szereplő termékleírások nem tekinthetőek kötelező jellegű ajánlatnak. Egy megrendelés kötelezővé a megrendelő gombra való kattintással, vagy írásban e-mail-en vagy fax-on az irodánkba való eljuttatásával válik.
 2. A Celerus Bt. fenntartja magának a jogot, hogy egy megrendelés beérkezte után , annak elfogadását 2 hétig mérlegelje. A megrendelés visszaigazolása vagy írásban, vagy a megrendelt áru Önöknek történő kiszállításával történik.
 3. Amennyiben az áru megrendelése elektronikus úton történt,a megrendelés kézhezvételéről azonnal értesítjük. A beérkezett megrendelésről szóló értesítés még nem jelenti annak automatikus elfogadását..A megrendelés beérkeztének visszaigazolása történhet a megrendelés elfogadásával együtt, vagy egy külön lépésben is.


III. Szállítási feltételek

 1. A szállítási határidő, amennyiben nem született más megállapodás, a megrendelés beérkeztétől számított 4 hét. A Celerus Bt. fenntartja magának a jogot, hogy  6 hétnél tovább tartó szállítási késedelme esetén, amely késedelem nem a Celerus Bt. hibájából fakad,a szállítástól visszalépjen. Ebben az esetben a Celerus Bt. azonnal értesíti a megrendelőt és az addigi esetleges részfizetéseket, visszafizeti.
 2. A megrendelő felelősségvállalásaA megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait (melyeket az adatmódosítás oldalon módosíthat), a megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli. Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Celerus Bt. számára.
 3. Visszalépés a vásárlástólA megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történő átadása) előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével kell a Celerus  1080 Budapest Kenyérmező u. 8. címére vagy a Kapcsolat oldalon feltüntett fax-számra eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt Szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendő a feladást követő munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelő az elállás elküldését hitelt érdemlően igazolni tudja. Az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól (17/1999 [II.5] kormányrendelet). Ebben az esetben a Celerus Bt. köteles a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríteni. A visszalépés költségei a vevőt terhelik. A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében Szállító fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak Szállítónak
 4. Szállítási díj 30000,- nettó Huf alatt a szállítás díja 1950,-Huf áfa. 30000,- Huf felett a szállítás ingyenes.


IV. Ár/Fizetési feltételek Vételár

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott fogyasztói ára).
Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja.
A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. Az áruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

 1. A honlapunkon feltüntetett árak nettó árak, amik nem tartalmazzák a csomagolási szállítási és biztosítási díjakat
 2. Fizetés:
  1. Készpénzes fizetés: Átvételkor, magánszemélyek esetében postai utánvét
  2. Átutalás: Átvételkor az áruval együtt kapja meg az átutalásos számlát. (ezt a lehetőséget akkor lehet igénybe venni, ha ön már legalább egyszer rendelt tőlünk)
 3. A fizetés a számla keltétől számított határidőben, átutalásos fizetés esetén 8 banki nap elteltével esedékes. Késedelmes fizetés esetén a jegybanki alapkamat kétszeresét számítjuk fel.
 4. Termékcsere: amennyiben a termék nem felel meg a tetszésének, úgy azt, a szállítástól számított 10 napon belül címünkre visszaküldheti. Ebben az esetben választhat a pénzvisszatérítés, vagy egyéb termék vásárlása között. Visszaküldés esetén, a visszáru csomagot "Kísérőlevél belföldi csomaghoz" nevezető nyomtatvánnyal küldje vissza értékesítési irodai címünkre: Celerus Bt. 2022 Tahi Villám köz 3.  
 5. Jótállás és szavatosság: nem tartós használati cikkek szavatosságának általános elévülése 6 hónap. Az esetleg előforduló minőségi kifogást a fent említett időtartamon belül jelezze nekünk.
 6. Ha egyéb információ nincs megadva a szavatossággal kapcsolatosan, akkor 1 év.
 7. A garanciális felelősség megszűnik:
 • nem rendeltetésszerű használat
 • normál elhasználódás-nem megfelelő működtetés vagy használat vagy tárolás miatt
 • helytelen tárolás és szállítás
 • szakszerűtlen üzembe helyezés esetén.


V. Tulajdonjog fenntartása

 1. A szállított áru tulajdonjogát a vételár teljes kiegyenlítéséig fenntartjuk.
xxx
 

Minden jog fenntartva ©2007 www.celerus.hu