Jelenleg üres a bevásárlókosarad.    Kosár
WebáruházFeltételekJogi nyilatkozatSzállítási infóFizetési infó

Termékeink

Elsősegély-felszerelés összeállítás Elsősegély-felszerelések Gyermek elsősegély-felszerelések Iskola-óvodai elsősegély Háztartás és hobbi Aluderm kötszerek Égési kötszerek Egyéb kötszerek Munkavédelmi eszközök Orvosi eszközök Sürgősségi felszerelések Otthoni betegápolás Oktatás Filmek

GyorskeresésSpeciális keresés

Kártyás fizetés szolgáltatója

Elfogadott kártyák
Szolgáltatásaink

Cégünk, különféle szolgáltatásokkal igyeszik megkönnyíteni ügyfelei munkáját. Mi nem csak elsősegély-felszereléseket értékesítünk, hanem komplett rendszereket is, melyek megléte biztosítja, hogy mindenkor az éppen aktuális előírásoknak megfelelő segélynyújtási eszközök álljanak rendelkezésre.

Vásárlás alkalmával biztosítjuk:
  • a kiszállítást és felszerelést
  • a színkódok és a felszerelések használatának oktatását
  • rendszeres, térítésmentes ellenőrzést

Nagy probléma szokott lenni a kiürült felszerelések újratöltése is. Mit tegyünk bele pontosan, mi a legutolsó szabvány. Cégünk erre is megoldást nyújt. Egy keretszerződés alapján előre egyeztetett időpontokban a rendszereket lecseréljük, illetve feltöltjük.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére:

Tréning

A jelenlegi elsősegély programja teljes felkészültséget biztosít az előforduló munkahelyi balesetekre.

A Celerus Bt. olyan tréningek, helyszini tanácsadások, elsősegély és sűrgősségi rendszerek szállítására és karbantartására specializálódott, amiket az Ön üzletének egyedi igényeire szabunk.

A Celerus az első magyarországi vállalat, amelynek elsősegély- és sürgősségi programjai személyre szabottan elégítik ki minden vállalat, mentőszervezet vagy kórház igényeit. Olyan magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, amik páratlanok ebben az iparágban.

A kiválóság, valamint a vevői igények legmagasabb szintű kielégítése iránti elhivatottságunk a következőképpen segíti az Önök vállalatát:

- Megvédjük a munkatársai egészségét
- Növeljük a kollégái hatékonyságát
- Folyamatosan biztosítjuk egészségvédelmi megfelelőségüket a hatósági előírások alapján
- Folyamatosan fejlesztjük a biztonságos munkakörnyezetet
- A beüzemelt elsősegély-rendszerek használatának oktatásával készségszinten biztosítjuk kollégái megfelelő reagálását baleset esetén

Helyszíni tanácsadás

A Celerus bárhol Magyarországon rendelkezésre áll. Megyei felosztásban dolgozó tanácsadó képviselőink személyesen segítenek Önnek felmerült kérdései megoldásában. Legyen szó nehézipari cégről, szolgáltatást végző vállalatról, kereskedelmi egységekről vagy mentőszolgálatról. Az üzleti életben is igaz a mondás, miszerint minden munkahely más, és saját kockázati potenciálja alapján kialakított felszereléseket igényel.

Képviselőink felkészültségét folyamatos szakmai képzés biztosítja egyrészt a német Söhngen részéről, másrészt folyamatos kapcsolatot ápolunk a hatóságokkal és a különböző mentőszervezetekkel. Gondoskodunk arról, hogy Ön maradéktalanul felkészült lehessen egy ténylegesen bekövetkezett sérülésnél vagy munkahelyi balesetnél.

Elsősegély Létesítés Üzemeltetés Menedzsment

Cége infrastruktúrájának fejlesztésénél vagy egy zöldmezős beruházásnál az elsősegély-létesítmények mielőbbi megtervezése elengedhetetlen. Annál is inkább, nehogy azzal az egyébként gyakori problémával kelljen szembesüljünk, hogy a kimaradt orvosi szobát vagy elsősegély- nyújtó helyiséget utólag és plussz költséggel akár egy már kialakított tárgyaló kárára kelljen létrehozni. Ennek elkerülésére építés vagy bővítés esetén mihamarabb lépjen kapcsolatba velünk. Személyes területfelmérés és konzultáció alapján (mely magában foglalja a tevékenységből származó kockázati tényezők vizsgálatát) maradéktalan javaslatot teszünk az elsősegély rendszerek telepítésére a hatósági előírások maximális figyelembevételével. Ezzel elkerülhetővé válnak az esetleges tervezési hibák és plusz költségek. Természetesen határidőre le is szállítjuk a teljes felszereltséget, és kivánságra folyamatosan kontrolláljuk és karbantartjuk ezeket a rendszereket a már működő üzemben. Ezt az összcsomagot nevezzük mi Elsősegély Létesítés Üzemeltetés Menedzsmentnek, egy költségcsökkentő szolgáltatáscsomag a legmagasabb minőségben. Celerus elsősegély: Minden esetre a legjobb

Szállítási Szerződés

Bár egy Söhngen elsősegély-felszerelés esetében a lejárat ideje 20 év, ennek ellenére rendszeresen ellenőrizni kell ezeket a rendszereket is, hogy a felszerelés tiszta a beltartalom folyamatosan teljes maradjon. Így lesz elkerülhető, hogy egy balesetnél a sérült egy hiányos felszerelés miatt nem megfelelő ellátásban részesüljön.

A gyakorlat azt mutatja, hogy ez a rendszeres utántöltés nem történik meg maradéktalanul a hétköznapi rohanásban.

Ha egy munkahelyi baleset során megállapítható, hogy a sérült hiányos,nem megfelelő elsősegély-felszerelés miatt nem részesült az őt megillető elsősegély nyújtásban, állapotának rosszabbodásával és egy súlyos hatósági vizsgálattal, bűntetéssel szembesülünk!!

Engedje, hogy levegyük a válláról ezt a gondot!

Ha Ön mint ahogy sok ügyfelünk ezt a feladatot nem szeretné egyedűl végezni, kidolgozunk Önnek egyedi igényei figyelembevételével egy szolgáltatási szerződést, amely a felszerelések feltöltését tisztítását és használatuk oktatását folyamatosan biztosítja.

És ami ugyanolyan fontos: szabványok, előírások változása esetén Ön elsőkézből fog információt kapni hogy ezek a változások érintik-e Önöket vagy sem.

Reméljük, hogy mihamarabb az elégedett Celerus partnerek között üdvözölhetjük!

 

Minden jog fenntartva ©2007 www.celerus.hu