Reed-Shilling törlőkendők

Reed-Shilling termékek fotója

A Reed Shilling Healthcare főképpen az egészségügyben használatos nedvszívó higiéniai kiegészítők gyártására specializálódott. A cég a nedves és száraz törlőkendők széles skáláját kínálja:

Oasis Bed Bath fürdető kendő

A kényelmes fürdő egy csomagban

Időtakarékos

Az ágyban történő fürdetés időpazarló az ápoló és fárasztó a páciens számára. A hagyományos fürdés vagy zuhanyzás nehézkes a mozgásképtelenek vagy részben mobilak számára. Az Oasis Fürdető kendőt mindössze egy perc alatt felmelegíthetjük mikrohullámú sütőben (650W) és zárt állapotban akár 15 percig is meleg marad törölközőbe vagy párnába csomagolva. Ezután a beteget teljesen meg tudjuk tisztítani egy kendőt használva minden egyes testrészre. Nincs többé fárasztó ágyfürdetés a páciensnek és az ápolónak. Nincs több küszködés a kádból való kiszállással. Összetétele gyorsan párolog így nincs szükség törlésre és szárításra.

Költségtakarékos

Az Oasis Fürdető kendő olcsóbb alternatíva lehet a szappannal, törölközővel és bőrápolóval szemben és mivel nem szükséges törölközni a mosási költségek is csökkennek. Nem kell előkészíteni a vizet, szappant és törölközőt. Nem kell várni a kádra, míg megtelik. Az ápolók pedig ahelyett, hogy vizet melegítenek, kádat töltenek, más fontos dolgot is el tudnak intézni.

pH semleges az egészséges bőrért

Az OASIS® fürdető kendő finoman tisztítja, ápolja a bőrt és kellemes puha és sima érzetet nyújt. A tiszta és kímélő összetétel nagyon szelíd részecskéi tisztítják a bőrt, anélkül hogy kiszárítanák, néhány szappannal és a vízzel ellentétben. A törlőkendő nem tartalmaz lanolint vagy alkoholt és pH 5.5-ös, tehát a bőr természetes pH értékéhez igazodik.

Hordozható

Az Oasis Fürdető kendő laminált csomagolásban kapható, mely jó nedvességmegőrző és bárhova magunkkal tudjuk vinni. Például hordhatjuk orvosi táskában, kézi táskában vagy tároló kocsin. Nem kell forró vizestálat cipelni és kockáztatni, hogy elcsúszunk a nedves padlón. A kendők speciálisan vannak összehajtva a könnyebb adagolás érdekében. A csomag visszazárható, így a kendők nem hűlnek ki a mosdatási folyamat alatt.

Csökken a keresztfertőzés veszélye

Az OASIS Fürdető 10 darab nagy, puha, eldobható kendőt tartalmaz, amely elegendő a test tetőtől talpig történő tisztítására. Használjon egy csomagot személyenként. Az OASIS Fürdető kendő csökkenti a keresztfertőzést, mivel nincs szükség újrahasználható törölközők használatára, mely baktériumokat tárolhat.

Az OASIS Fürdető kendő mindenki számára alkalmas, aki gyors és hatékony mosakodást szeretne.

Oasis hajmosó sapka

A hajmosási problémák megoldása

Könnyű és gyors a használata

Az Oasis öblítésmentes fürdetősapka egy forradalmian új termék, mely gyengéd kondicionáló samponnal van impregnálva, ami nagymértékben leegyszerűsíti a hajmosási procedúrát.
Használat előtt mikrohullámú sütőben melegítse kb. 20 másodpercig, majd helyezze rá a fejre és gyengéd masszírozás után, vegye le. A haj nem igényel öblítést vagy törülközővel való törlést. Ez az egy lépcsőből álló hajmosás kiválóan helyettesíti a vizet, sampont, kondicionálót és a nővérek egyébként is szűkreszabott idejéből takarít meg.

Csökken az egészségi kockázat

A sapka használatával megszűnik a víz használata az elektromos eszközök közelében (intenzív osztályon), csökken a mosodai számla, az elcsúszás esélye a nedves padlón, valamint a beteg mozgatásának, emelésének szükségessége.
Mivel egyszer használatos eszköz, a keresztfertőzés esélye is a minimumra csökken.

A haj friss és tiszta lesz

Az OASIS öblítésmentes hajmosó sapka úgy lett kialakítva, hogy a hajmosás során a kondicionálót a hajba masszírozzuk.
A már feloldott sampont ezek után visszaszívja a sapkába az esetleges szennyeződéssel, EEG géllel vagy vérrel együtt, ami által a haj törülköző száraz és jó illatú lesz.

Kíméletes a bőrhöz és a hajhoz

A masszírozásnak önmagában kimutatható gyógyászati hatása van. A masszírozást kiegészítve a gyengéd, kondicionáló samponnal, egy sokkal kellemesebb alternatíváját kapjuk a hagyományos ágyban történő hajmosásnak.

Kiegészíti az OASIS fürdető-tisztító rendszert

Az OASIS öblítésnélküli hajmosó sapka kiegészíti a népszerű Bed Bath fürdető kendő termékcsaládot, ami által egy komplett víz felhasználását nem igénylő betegfürdető rendszerhez jutunk

A tiszta haj mindenki számára kellemesebb érzetet nyújt.

IzoPro felületfertőtlenítő kendő

Az IzoPro felületfertőtlenítő kendő 70% Isopropyl Alkohollal van átitatva, mely hatékony tisztító és fertőtlenítő. A termék bizonyítottan hatékony a következő ismert mikroorganizmusokkal szemben: Escherichia coli, Candida albicans, Methicillin reistant Staphylococcus aureus, Aspergillus niger, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium

Fokozott nedvesség megtartás

Az IzoPro-t maximális nedvesség-visszatartással fejlesztették. A termék egy speciális visszazárható csomagolásban kerül forgalomba, mely egy egyedülálló alkohol visszatartó bevonatot tartalmaz.
Azok számára akik nagy felületet akarnak tisztítani az IzoPro különösen alkalmas, mivel a 24 x 22 cm-es mérete jelentősen nagyobb más termékek méreténél.
A kendők speciálisan vannak összehajtva, ezáltal egyszerű és költségkímélő az adagolása.
Az IzoPro használható színházakban, általános várótermekben, baleseti osztályon, sebészeten, fogorvosoknál, laboratóriumokban és radiológiai osztályokon, mosdóban, mellékhelyiségekben, irodákban stb.

Az IzoPro hatékony eszköz mindenhol, ahol a fertőzések elkerülése elsődleges követelmény.

Oasis nedves kéztisztító kendő

pH semleges az egészséges bőrért

Az OASIS nedves kéztisztító kendő finoman tisztítja, ápolja a bőrt és kellemes puha és sima érzetet nyújt. Összetételének nagyon szelíd részecskéi tisztítják a bőrt, anélkül hogy kiszárítanák, néhány szappannal és a vízzel ellentétben. A törlőkendő nem tartalmaz lanolint vagy alkoholt és pH 5.5-ös, tehát a bőr természetes pH értékéhez igazodik.

83%-al nagyobb mint a baby törlőkendők

A nagy kendő méret (33 x 22 cm) lehetővé teszi a sokrétű felhasználást a kéztörléstől a fürdések közti frissítésig.

Kézhigiénia

A jó kézhigiénia fontos megelőzője lehet a fertőzéseknek az egészségügyben, de néha nem áll rendelkezésre víz a kevésbé mobil betegek számára. Az OASIS kéztisztító kendők ideálisak a kéztörlésre a betegeknek is, akiknek az ágy mellett hagyhatjuk a törlőkendőt és így önállóan meg tudják mosni a kezüket étkezés előtt vagy WC használat után. Ezen kívül bárhol használhatjuk, ahol nem áll rendelkezésre víz, pl. autóban, irodában, műhelyben, stb.

Egyszerű adagolás

Az OASIS kendők Z alakban vannak összehajtva, így könnyebb az adagolás és elkerülhető a keresztfertőzés. Nem kell megfogni az összes kendőt használat előtt: egy időben csak egy kendő vehető ki.

Válasszon háromféle csomagolási egység közül

A DU-PAX csomagolásnak megvan az az előnye, hogy a 75db-os egység 3x25db-ra van bontva. Ez a kényelmes csomagolás csökkenti a veszteséget, ha kisebb adag szükséges, pl. rövid ideig tartózkodó betegek számára.
A hordozható dobozos verzió könnyen nyitható egy gombnyomással és egy időben csak egy kendőt lehet kivenni. A tető szorosan zárul, ezáltal a kendők hosszabb ideig nedvesen maradnak. A környezetkímélők számára és akik pénzt akarnak megtakarítani a gazdaságos utántöltő csomagot ajánljuk.

Antibakteriális változatban is kapható!

Actimax nedves felülettörlő kendő

Hatékony tisztítás

Az Actimax felülettisztító kendőt a takarítás és a nedves törlés egyszerűsítésére fejlesztették ki. Az erős, de kímélő összetétel nem tartalmaz alkoholt illetve fertőtlenítőt, és biztosítja, hogy a makacsabb szennyeződések is könnyen eltávolíthatók legyenek a legkülönfélébb felületekről is.

Kellemes használat

Friss, könnyű illatával, egyszerű használatával az Actimax törlőkendők elfogadható alternatívát nyújtanak a mosószerek és más tisztítószerekkel szemben.

Gazdaságosabb

Az eldobható, szappanos és nem karcoló törlőkendők véget vetnek a mosószerekkel, vízzel és ronggyal való bajlódásnak. Használat után egyszerűen eldobhatók a többi szemét közé, ezáltal a tisztítási költségek csökkennek, a fertőzés veszélye minimalizálódik és értékes időt takarítunk meg. A nagy kendőméretnek köszönhetően kevesebb mennyiség szükséges nagyobb felületek tisztítására mint például matracok, asztalok.
Mivel összetétele nem tartalmaz alkoholt és fertőtlenítőt, az Actimax Omni ideálisan alkalmazható különböző felületeken akár kórházi környezetben, munkahelyen, irodában.

Egyszerű adagolás

Az Actimax Omni felülettisztító kendő könnyen adagolható a dobozból, könnyű mégis erős. Hordozható, stabil és kiváló a nedvességmegőrző képessége. A tető könnyen nyitható és zárható. A kendők Z alakban vannak összehajtva, így nem kell megfogni az összes kendőt használat előtt: egyszerre csak egy kendő vehető ki.

Utántölthető

Környezetkímélés és költségtakarékosság szempontjából utántöltő változat is kapható.

Cinco

5 az 1-ben nedves bőrtisztító kendő inkontinens betegeknek

Az OASIS Cincot speciálisan olyan embereknek fejlesztették ki, akik inkontinensek vagy ágyhoz kötöttek és ezáltal bőrük érzékenyebb és hajlamos a fertőzésre és a felfekvésre.
Az OASIS Cinco egy előnedvesített tisztító kendő, mely finoman tisztítja és ápolja a bőrt. Összetevői védnek a kisebb bőrirritációk ellen és segítik az inkontinens beteg egészséges bőrének megtartását.

5in1

Az OASIS Cinco egy 5 az 1-ben termék, mely az ápolónak gyorsabb és költséghatékonyabb bőrápolást tesz lehetővé. A bőrt tisztítja, ápolja, dezodorálja és védi egy lépésben anélkül, hogy vizestálat, szappant, törülközőt vagy krémet kellene igénybe venni. Gyorsan szárad, így nincs szükség törülközőre sem a használat után.

1 Tisztítás

A vizelet és az ürülék káros lehet a bőrnek, mely kellemetlen érzést és érzékenységet eredményezhet. A speciális összetétel kíméletes részecskéi eltávolítják a szennyeződést, anélkül hogy kiszárítanák a bőrt, egyes szappanokkal vagy vízzel ellentétben. Nem tartalmaz lanolint, alkoholt és pH semleges.

2 Bőrápolás

A bőrápolók selymessé teszik a bőrt és segítik, hogy megőrizze épségét. Az állandó szappannal és vízzel történő mosdatás a bőr kiszáradásához és ezáltal fertőzésekhez vezethet. Az OASIS Cinco olyan, mintha megolajozná a bőrt, és használat után azonnali védelmet nyújt kiszáradás ellen.

3 Dezodorálás

Minél tisztább az ember annál jobban érzi magát. Az OASIS Cinco segíti a kellemetlen szagok semlegesítését. Kellemes illatával hosszantartó frissességet biztosít.

4 Anti-mikrobás

Az OASIS Cinco antibakteriális részecskéi eltávolítják a fertőzést, kellemetlen szagokat és bőrkárosodást okozó mikroorganizmusokat. Az antibakteriális hatás bizonyítottan hatékony E.coli, MRSA, P.aeruginosa, Enterococcus hirae és Salmonella ellen. Az OASIS Cinco segít a baktériumok távoltartásában anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes védekező rétegét.

5 Bőrvédelem

A védőkrémek zsíros érzetet eredményezhetnek és eltávolításukhoz erős dörzsölés szükséges, ezáltal károsíthatja a bőrfelületet. Az OASIS Cinco nedvesség hálót tartalmaz, mely kiszorítja a nem kívánt nedvességet és védi a bőrt. Az OASIS Cincot az inkontinens bőr állapotának javítására és az érzékeny bőr gyógyítására fejlesztették ki.

Gyors és hatékony bőrtisztításra.


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat