Elsősegély tasakok hobby és szabadidős tevékenységekhez

Biztos nem történik semmi!

Általában így készülődünk a nyaralásra vagy így indulunk sportolni, mivel nincs kedvünk azon törni a fejünket, hogy milyen kötszerekre lehet szükségünk. És ha megtörténik a baj, sok esetben fél megoldásokkal kell megelégednünk, melyek még többe is kerülnek, mintha idejében gondoskodtunk volna elsősegély-felszerelésről.

Íme a megoldás!

Hobby elsősegély tasak fotója
Hobby elsősegély tasak fotója
Hobby elsősegély tasak fotója

A SÖHNGEN, orvosok által összeállított elsősegély tasakokat kínál, melyek között mindenki megtalálja igényeinek megfelelőt. Legyen szó szabadidős tevékenységről, sportolásról, esetleg munkáról, a cipzárral záródó tasakot mindenhová magával viheti.

A tasakok kiváló minőségű aluderm® alumínium-bevonatos kötszereket tartalmaznak, melyekkel biztosított a gyors sebellátás még a kevésbé hozzáértők számára is.

A kötszerek strapabíró, cipzárral ellátott nylontasakban találhatók, melynek méretei: 21 x 14 cm. Narancs és kék színben kaphatók, a kért tartalom szerinti piktogrammal.

A MINISET - mini elsősegély-felszerelés méretei : 13,5 x 9,5 cm, néhány alapvető kötszert tartalmaz.

A következő tevékenységekhez speciálisan összeállított elsősegély tasakokat kínálunk: vizisport, kerékpározás, strand, nyaralás, távoli utazások, síelés, golf, sport és szabadidő, tenisz, küzdősport, túrázás, tánc, atlétika, hegymászás, ejtőernyőzés, lovaglás, motorozás, vadászat, horgászat, ház és kert, barkácsolás, háztartás, általános elsősegély-tasak, vidámpark, piac, hentes, vásáros, karbantartó.


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat