Elsősegély szoba felszerelések

Az elsősegély és üzemorvosi szobák felszerelését előírások szabályozzák. Ezeket itt a web oldalunkon is megtalálja a Jogszabály menüpont alatt.
Cégünk vállalja ezen helységek teljes körű berendezését megfelelően az előírásoknak. Ezen felszerelések nemcsak magas minőségi színvonalat képviselnek, hanem megfelelnek az adott EU szabványoknak is.

Vizsgáló ágyak, székek egyéb bútorok

Vizsgáló és pihenő ágyak különböző változatait kínáljuk alumínium és fém vázas kivitelben. Az egy ponton illetve két ponton emelhető fekvő felület mellett az ágyakat orvosi krepp-papíradagolóval is rendelhetik opcionálisan. Egyes típusok rendelkeznek fali konzollal is, így használaton kívül az ágy felcsukhatóak.

 

A vizsgáló székek és forgószék a vizsgáló ágyakhoz hasonló design-nal rendelkeznek.

 A gyógyszeres szekrények egy és két ajtós kivitelben találhatóak meg szortimentünkben. Műszeres kocsi, infúziós állvány , szemetes tehát minden ami a berendezéshez kell rendelkezésre áll Önöknek.

 

Vérnyomásmérők, stethoskope

Vérnyomásmérőknél természetesen a mandzsetták között megtalálható a felnőtt, a gyerek és a csecsemő méret. Hagyományos és digitális vérnyomásmérő mellett AKUT Diagnosztikai szett is segít a megfelelő diagnózis felállításában.  A  stethoskope egy és két membrán fejes, gyerek és felnőtt kivitelben rendelhető.

 

Csipeszek, ollók, egyéb felszerelések

Speciális ollók, fogók, csipeszek különböző méretekben és formában.

 


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat