Aquamed törlőkendők

A Reed Shilling Healthcare főképpen az egészségügyben használatos nedvszívó higiéniai kiegészítők gyártására specializálódott. A cég a nedves és száraz törlőkendők széles skáláját kínálja:

Aquamed - 5 az 1-ben fürdető kendő

Az Aquamed egy 5 az 1-ben fürdető kendő, mely gyorsabb és költséghatékonyabb bőrápolást tesz lehetővé. A bőrt tisztítja, ápolja, dezodorálja és védi egy lépésben anélkül, hogy vizes tálat, szappant, törülközőt vagy krémet kellene igénybe venni. Gyorsan szárad, így használat után nincs szükség törülközőre sem.

Részletek

aluderm termék fotó

Az Aquamed 5 az 1-ben fürdető kendő speciálisan olyan emberek számára fejlesztették ki, akik inkontinensek vagy ágyhoz kötöttek és ezáltal bőrük érzékenyebb, és hajlamos a fertőzésre és a felfekvésre. Az Aquamed 5 az 1-ben egy olyan előnedvesített tisztító kendő, mely finoman tisztítja és ápolja a bőrt. Összetevői védnek a kisebb bőrirritációk ellen, és segítik az inkontinens beteg egészséges bőrének megtartását.

Kiszerelés

25 db/csomag (33 x 22 cm)

Alkalmazás

1. Tisztítás
A vizelet és az ürülék káros lehet a bőrnek, mely kellemetlen érzést és érzékenységet eredményezhet. A speciális összetétel kíméletes részecskéi, eltávolítják a szennyeződést, anélkül hogy kiszárítanák a bőrt, egyes szappanokkal vagy a vízzel ellentétben. Nem tartalmaz lanolint, alkoholt és pH semleges.
2. Bőrápolás
A bőrápolók selymessé teszik a bőrt és segítik, hogy megőrizze épségét. Az állandó szappannal és vízzel történő mosdatás a bőr kiszáradásához és ezáltal fertőzésekhez vezethet. Az Aquamed használata után, az olajozott a bőr érzetét kelti, és használat után azonnali védelmet nyújt kiszáradás ellen.
3. Dezodorálás
Az Aquamed segíti a kellemetlen szagok semlegesítését. Kellemes illatával hosszantartó frissességet biztosít.
4. Anti-mikrobás
Az Aquamed antibakteriális részecskéi eltávolítják a fertőzést, kellemetlen szagokat és bőrkárosodást okozó mikroorganizmusokat. Az antibakteriális hatás bizonyítottan hatékony E.coli, MRSA, P.aeruginosa, Enterococcus hirae és Salmonella ellen. Az Aquamed segít a baktériumok távoltartásában anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes védekező rétegét.
5. Bőrvédelem
A védőkrémek zsíros érzetet eredményezhetnek és eltávolításukhoz erős dörzsölés szükséges, ezáltal károsíthatja a bőrfelületet. Az Aquamed nedvesség hálót tartalmaz, mely kiszorítja a nem kívánt nedvességet és védi a bőrt. Az Aquamed 5 az 1-ben fürdető kendőt az inkontinens bőr állapotának javítására, és az érzékeny bőr gyógyítására fejlesztették ki.

Aquamed - Bed bath fürdető kendő

Az Aquamed Bed bath fürdető kendő finoman tisztítja, ápolja a bőrt és kellemes puha és sima érzetet nyújt. A tiszta és kímélő összetétel nagyon szelíd részecskéi tisztítják a bőrt, anélkül hogy kiszárítanák, a legtöbb szappannal és a vízzel ellentétben. A törlőkendő nem tartalmaz lanolint vagy alkoholt és pH 5.5-ös, tehát a bőr természetes pH értékéhez igazodik.

Részletek

aluderm termék fotó

Az Aquamed Bed bath fürdető kendő egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy időtakarékos. Az ágyban történő fürdetés időpazarló az ápolók, és fárasztó a páciensek számára. A hagyományos fürdés vagy zuhanyzás nehéz feladat a mozgásképtelenek, vagy részben mobilak számára.
Költségtakarékos, hiszen az Aquamed Bed bath fürdető kendő olcsóbb alternatíva lehet a szappannal, törölközővel és bőrápolóval szemben. Továbbá mivel nem szükséges törölközni, a mosási költségek is csökkennek. Nem kell várni a kádra, míg megtelik.
Az Aquamed Bed bath fürdető kendő laminált csomagolásban kapható, így kiváló nedvességmegőrző és bármerre magunkkal tudjuk vinni. Hordhatjuk orvosi táskában, kézi táskában vagy akár a tároló kocsin. Nem kell forró vizes tálat cipelni és kockáztatni, hogy elcsúszunk a nedves padlón. A kendők speciálisan vannak összehajtva a könnyebb adagolás érdekében. A csomag visszazárható, így a kendők nem hűlnek ki a mosdatási folyamat alatt.
Csökken a keresztfertőzés veszélye. Az Aquamed Bed bath fürdető 10 darab nagy, puha és eldobható kendőt tartalmaz, mely elegendő a test tetőtől talpig történő tisztítására. Használjon egy csomagot személyenként. Az Aquamed Bed bath fürdető kendő csökkenti a keresztfertőzést, mivel nincs szükség újrahasználható törölközőkre, eszközökre, mely baktériumokat tárolhatnak.

Kiszerelés

10 db/csomag (33 x 22 cm)

Alkalmazás

Az Aquamed Bed bath fürdető kendőt mindössze egy perc alatt felmelegíthetjük mikrohullámú sütőben (650W), és zárt állapotban akár 15 percig is meleg marad törölközőbe vagy párnába csomagolva.

Ezután a beteget teljesen meg tudjuk tisztítani, úgy hogy egy kendőt használunk minden egyes testrészre. Nincs többé fárasztó ágyfürdetés a páciensnek és az ápolók számára és nincs több küszködés a kádból való kiszállással. Összetétele gyorsan párolog, így nincs szükség törlésre és szárításra.

Aquamed - samponos hajmosó sapka

Az Aquamed samponos fürdető sapka egy forradalmian új termék, mely gyengéd kondicionáló samponnal van impregnálva, ami nagymértékben leegyszerűsíti a hajmosási procedúrát.

Részletek

aluderm termék fotó

A sapka használatával megszűntethető a víz használata az elektromos eszközök közelében (pl. intenzív osztályon), csökkennek a mosási költségek, az elcsúszás esélye a nedves padlón, valamint a beteg mozgatásának, emelésének szükségessége. Mivel egyszer használatos eszköz, így a keresztfertőzés esélye is a minimumra csökkenthető.

Az Aquamed samponos hajmosó sapka kialakításának köszönhetően, a hajmosás során a kondicionálót a hajba masszírozzuk. Ezek után a már feloldott sampont visszaszívja a sapkába az esetleges szennyeződéssel, EEG géllel vagy vérrel együtt, ami által a haj "törülköző száraz" és jó illatú lesz.

A masszírozásnak önmagában kimutatható gyógyászati hatása van. A masszírozást kiegészítve a gyengéd, kondicionáló samponnal, egy sokkal kellemesebb alternatíváját kapjuk a hagyományos ágyban történő hajmosásnak. Kiegészíti az Aquamed fürdető-tisztító rendszert Az Aquamed samponos hajmosó sapka kiegészíti a népszerű Bed bath fürdető kendő termékcsaládot, ami által egy komplett víz felhasználását nem igénylő betegfürdető rendszerhez jutunk.

Kiszerelés

1 db /csomag

Alkalmazás

Használat előtt mikrohullámú sütőben melegítse kb. 20 másodpercig, majd helyezze rá a fejre, és gyengéd masszírozás után vegye le.

A haj nem igényel öblítést vagy törülközővel való törlést.

Ez az egy lépcsőből álló hajmosás kiválóan helyettesíti a vizet, sampont, kondicionálót és rengeteg időt takarít meg.


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat