Szállítási Szerződés

Bár egy Söhngen elsősegély-felszerelés esetében a lejárat ideje 20 év, ennek ellenére rendszeresen ellenőrizni kell ezeket a rendszereket is, hogy a felszerelés tiszta és a beltartalom folyamatosan teljes maradjon. Így lesz elkerülhető, hogy egy balesetnél a sérült egy hiányos felszerelés miatt nem megfelelő ellátásban részesüljön.

A gyakorlat azt mutatja, hogy ez a rendszeres utántöltés nem történik meg maradéktalanul a hétköznapi rohanásban.

Ha egy munkahelyi baleset során megállapítható, hogy a sérült hiányos, nem megfelelő elsősegély-felszerelés miatt nem részesült az őt megillető elsősegély nyújtásban, állapotának rosszabbodásával és egy súlyos hatósági vizsgálattal, büntetéssel szembesülünk!!

Engedje, hogy levegyük a válláról ezt a gondot!

Ha Ön, mint ahogy sok ügyfelünk sem szeretné ezt a feladatot egyedül végezni, kidolgozunk Önnek egyedi igényei figyelembevételével egy szolgáltatási szerződést, amely a felszerelések feltöltését, tisztítását és használatuk oktatását folyamatosan biztosítja.

És ami ugyanolyan fontos: szabványok, előírások változása esetén, Ön elsőkézből fog információt kapni hogy, ezek a változások érintik-e Önöket vagy sem.

Reméljük, hogy mielőbb az elégedett Celerus partnerek között üdvözölhetjük!

« Vissza

 


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat