Munkahelyi egészségfejlesztés

Celerus Egészségfejlesztő Projektek

Az egészséges munkaerő hosszú távon hatalmas érték. Cégünk úttörő szerepet vállalt hazánkban ennek a ténynek elismertetésében. 2009 óta sokféle szervezet számára készítünk megvalósítható, hatékony, s nem utolsó sorban sikeres egészségfejlesztő programokat. Mivel azonban úgy véljük, az elvégzett munka úgy értékes, hogy az elejétől a végéig mindent beleadunk, ezért a kivitelezést is vállaljuk. Ha az egészségfejlesztő program pályázati finanszírozásból kerül megvalósításra, akkor a pályázatírást és annak adminisztrációját is vállaljuk.

Így napjainkban már számos korábbi tapasztalattal, ismerettel gazdagodva állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szakmai csapatunk a lehető legteljeskörűbb megoldások kivitelezésében segíti a megvalósítást. Annál is inkább, mert azt valljuk, hogy a többműszakos, vagy állandó éjszakás munkarendben dolgozni kényszerülő munkavállalók számára is elérhetővé kell tenni az egészség megőrzésének szempontjából hasznos ismereteket és készségeket. Így igény szerint hozzájuk alkalmazkodva végezzük fejlesztő munkánkat.

Aktuális kínálatunk>>

K+F>>

Érdekességek, tudnivalók>>

Referenciák>>

 

 

 


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat