Magunkról

Válassza a Celerus-t, Magyarország elsőszámú elsősegély és munkahelyi egészségvédelmi vállalatát!

Büszkék vagyunk rá, hogy piacvezetők vagyunk az elsősegély rendszerek kiépítésében, az elsősegély felszerelések helyszíni feltöltésében, a munkaegészségügyi programok és tréningek, valamint a defibrillátor használatának oktatása terén. Ezeket a programokat úgy terveztük meg, hogy igazodjanak az Ön vállalatának egyedi igényeihez. Hozzáértő csapatunk kifejezetten az Ön munkahelyére készíti el a szükséges elsősegély üzemeltetési programot, így segítve Önnek betartani a törvényi szabályozást. Együttműködésünkkel pénzt takaríthat meg és növelheti dolgozói hatékonyságát is.

Az oktatási üzletágunkban, az elsősegély üzletághoz hasonlóan, a kompromisszumok nélküli, magas minőséget tartjuk elfogadhatónak. Külön hangsúlyt fektetünk tanáraink kiválasztására, a programok összeállítására valamint arra, hogy az oktatásban használt eszközök a legújabb technológiákat képviseljék.

Örömmel tölt el minket, hogy a kompromisszumot nem ismerő "életmentő filozófiánkat" nemzetközi szakmai szinten is elismerik, értékelik.
A Rallye Rejviz, egy 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi mentőcsapatok részvételével lebonyolított szakmai verseny a csehországi Rejvizben. Ezen a versenyen nemzetközi mentőcsapatok (USA-tól Japánig jönnek résztvevők) mérik össze tudásukat.
A magyar mentőcsapat melynek több tanárunk is tagja, 2009-ben a 2. helyezést, a 2010-ben pedig a 3. helyet érte el. Gratulálunk Nekik!!!
További infó: http://www.rallye-rejviz.com/

Elsősegélyfelszerelések
Munkavédelmi termékek
Oktatás
Újraélesztés és sürgősségi beavatkozás

 

Minden, ami egészségvédelem egy kézből

A Celerus mindenről gondoskodik: az elsősegély felszerelések újratöltésétől az akkreditált tanfolyamok tartásán keresztűl egészen a munkavédelmi termékek szállításáig. Értékelni fogja a "mindent egy szállítótól" elv előnyeit az elsősegély, a munkabiztonság és a sürgősségi ellátás területén.

Magasan képzett szakemberek

Minden Celerus termék teljesíti, sőt sokszor túlteljesíti a vonatkozó magyar és úniós előírásokat és szabványokat. Képzett kollégáink rendszeresen informálják Önt a szabályozási környezet esetleges változásairól. Minden képviselőnk egyben képzett elsősegélynyújtó is, így szakszerű válaszokat adnak az elsősegélynyújtással kapcsolatos kérdéseikre is.

Modern ügyfélkezelés

Számítógépes útvonaltervező rendszerünk gyors, megbízható szolgáltatást jelent. A területen dolgozó kollégák munkáját hordozható számítógépek teszik hatékonyabbá, elősegítve a megrendelések és az adatkezelés pontosságát. Webáruházunk egyedülálló szolgáltatása, hogy interaktív módon biztosít lehetőséget elsősegélynyújtási rendszerek összeállítására.

 


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat