Életmentés a munkahelyen
CELERUS PROGRAM

"Az életmentés a munkahelyen automata defibrillátorral" programjaink a következőket nyújtják Önnek:

Szükségletek felmérése

Munkatársunk a helyszíni látogatása során írásos és szóbeli információ szerzés alapján néhány napon belül írásban elkészíti a munkavállalói létszám, az iparág, az egyéb helyszíni adottságok és az érvényben lévő jogszabályok figyelembe vételével a cég/telephely elsősegély-nyújtási alaptervét. Ajánlatot tesz az elsősegély-felszerelés minőségi és mennyiségi összetételére, képzési lehetőségekre, valamint az automata defibrillátor beszerzés megvalósítására.

Oktatás

Akkreditált képzéseink különböző óraszámban és különböző módszerekkel. Az elméleti képzéstől a gyakorlatorientáltan keresztül, egészen a baleseti szimulációs foglalkozásokig.
Munkatársai túlterheltek? Nem szívesen vesznek részt kötelező képzéseken? Válassza szimulációs, csapatépítő tréningünket!

Elsősegély-felszerelések, eszközök

Az aktuális jogszabályok figyelembe vételével összeállítjuk cége/telephelye elsősegély-felszerelését a jelenleg kapható legjobb minőségű, hosszú, akár 20 év szavatosságú termékeinkből. Idejét múlták a sebbe ragadó, nehezen kötözhető kötszerek! Modern termékeink használatát képzéseinken bemutatjuk, illetve külön kérésre termékbemutatót is tartunk.

Állapotkövetés

Informatikai rendszerünknek köszönhetően e-mailben értesítjük egyes termékek, képzések, eszközök lejárati idejéről, továbbá tájékoztatjuk a legfrissebb hírekről, protokollokról. Ha valamely termék, eszköz fogytán van vagy meghibásodott on-line módon egyetlen perc alatt rendelhet, illetve jelezheti felénk.

Banki kalkuláció

 


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat