Magunkról

Válassza a Celerus-t, Magyarország elsőszámú elsősegély és munkahelyi egészségvédelmi vállalatát!

Büszkék vagyunk rá, hogy piacvezetők vagyunk az elsősegély rendszerek kiépítésében, az elsősegély felszerelések helyszíni feltöltésében, a munkaegészségügyi programok és tréningek, valamint a defibrillátor használatának oktatása terén. Ezeket a programokat úgy terveztük meg, hogy igazodjanak az Ön vállalatának egyedi igényeihez. Hozzáértő csapatunk kifejezetten az Ön munkahelyére készíti el a szükséges elsősegély üzemeltetési programot, így segítve Önnek betartani a törvényi szabályozást. Együttműködésünkkel pénzt takaríthat meg és növelheti dolgozói hatékonyságát is.

Az oktatási üzletágunkban, az elsősegély üzletághoz hasonlóan, a kompromisszumok nélküli, magas minőséget tartjuk elfogadhatónak. Külön hangsúlyt fektetünk tanáraink kiválasztására, a programok összeállítására valamint arra, hogy az oktatásban használt eszközök a legújabb technológiákat képviseljék.

Örömmel tölt el minket, hogy a kompromisszumot nem ismerő "életmentő filozófiánkat" nemzetközi szakmai szinten is elismerik, értékelik.
A Rallye Rejviz, egy 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi mentőcsapatok részvételével lebonyolított szakmai verseny a csehországi Rejvizben. Ezen a versenyen nemzetközi mentőcsapatok (USA-tól Japánig jönnek résztvevők) mérik össze tudásukat.
A magyar mentőcsapat melynek több tanárunk is tagja, 2009-ben a 2. helyezést, a 2010-ben pedig a 3. helyet érte el. Gratulálunk Nekik!!!
További infó: http://www.rallye-rejviz.com/

Elsősegélyfelszerelések
Munkavédelmi termékek
Oktatás
Újraélesztés és sürgősségi beavatkozás

 

Minden, ami egészségvédelem egy kézből

A Celerus mindenről gondoskodik: az elsősegély felszerelések újratöltésétől az akkreditált tanfolyamok tartásán keresztűl egészen a munkavédelmi termékek szállításáig. Értékelni fogja a "mindent egy szállítótól" elv előnyeit az elsősegély, a munkabiztonság és a sürgősségi ellátás területén.

Magasan képzett szakemberek

Minden Celerus termék teljesíti, sőt sokszor túlteljesíti a vonatkozó magyar és úniós előírásokat és szabványokat. Képzett kollégáink rendszeresen informálják Önt a szabályozási környezet esetleges változásairól. Minden képviselőnk egyben képzett elsősegélynyújtó is, így szakszerű válaszokat adnak az elsősegélynyújtással kapcsolatos kérdéseikre is.

Modern ügyfélkezelés

Számítógépes útvonaltervező rendszerünk gyors, megbízható szolgáltatást jelent. A területen dolgozó kollégák munkáját hordozható számítógépek  teszik hatékonyabbá, elősegítve a megrendelések és az adatkezelés pontosságát. Webáruházunk egyedülálló szolgáltatása, hogy interaktív módon biztosít lehetőséget elsősegélynyújtási rendszerek összeállítására.

Cégtörténet

Cégünk, a CELERUS Bt. 2001-ben kezdte meg tevékenységét. Elsősorban munkahelyi egészségvédelmi rendszerek, elsősegély-felszerelések és sürgősségi betegellátáshoz szükséges felszerelések forgalmazásával, ezen rendszerek karbantartásával, újrafeltöltésével, illetve oktatásával foglalkozunk. Célunk, hogy magas minőségű termékeket, szolgáltatásokat és rendszereket kínáljunk ügyfeleink részére.

Fő profilunk illetve termékkörünk egy nemzetközi német gyártó cég a W. SÖHNGEN GmbH termékei köré csoportosul, melynek kizárólagos magyarországi képviselete vagyunk.

A SÖHNGEN 1922-ben alakult és több mint 50 országban rendelkezik képviselettel. Támaszkodva 80 év tapasztalatára és saját kutató-fejlesztő bázisára, olyan világszínvonalú termékeket fejlesztett ki, mint például az első műanyagból készült, hideg fényű Laringoszkóp, biztonsági maszk mesterséges lélegeztetéshez, vagy a BACTEKILLER-el átitatott aluderm® alumínium-bevonatos sebpárna. A termékek között minden megtalálható, ami a gyors és mindenki számára egyszerű elsősegélyt, szakszerű betegellátást és a páciensek gyorsabb gyógyulását segíti.

Termékeink rendkívül magas technikai színvonalat képviselnek, steril felszereléseinket ISO 9002-es és EN 46002-es minőségbiztosítási rendszer szerint állítják elő, és az Európai Unióban független szakhatóság által bevizsgáltak. Steril kötszereink egyik pozitív tulajdonsága, hogy az átlagos 5 évhez képest szavatosságuk 20 év.

Az angol Reed Shilling cégnek szintén kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. A Reed Shilling Healthcare 20 éve működik sikeresen az angol piacon és szintén számos országba exportál. Főként az egészségügyben, de az iparban, illetve bárhol kiválóan használható nedvszívó higiéniai kendők - eldobható száraz és nedves törlőkendők - gyártásával foglalkozik.

Adatok

Adószám:
21085521-2-13
Bankszámlaszám:
12020005-01290249-00100000 Raiffeisen Bank
Cégjegyzékszám:
Cg. 13-06-042041

Elérhetőségek

Székhely:
2022 Tahitótfalu, Villám köz 3.
Kereskedelmi iroda:
2022 Tahitótfalu, Villám köz 3..
Telefon:
(+36) 26/585-500
Fax:
(+36) 26/585-501
E-mail:
info@celerus.hu
Ügyvezető:
Streit György - streit.gyorgy@celerus.hu
Ügyfélszolgálat/marketing:
Streit Zoltán - streit.zoltan@celerus.hu

Feladatunkat megyei képviseleti rendszerben igyekszünk ellátni, személyes jelenlétünkkel is emelve szolgáltatásaink színvonalát.


2022 Tahitótfalu, Villám köz 3. tel: (+36) 26/585-500 fax: (+36) 26/585-501 e-mail: info@celerus.hu
Copyright ©2005-2007 Celerus Bt. Minden jog fenntartva. A weboldalon szereplő cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.
Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat